L’Extrémiste Beauty Salon in Arnhem

Team L’Extrémiste Beauty is in 2010 begonnen met laser en IPL; uitgevoerd door Ian en Suzanne. Permanente make-up werd tien jaar geleden al opgestart vanuit tattoostudio L’Extrémiste. Om de drempel voor geïnteresseerden in permanente make-up te verlagen, een tattoo studio loopt men niet altijd even snel binnen, is gekozen voor een afscheiding van L’Extrémiste Beauty als zijnde een beautysalon. De permanente make-up wordt verzorgd door Yasmin Belderok. Yasmin is gespecialiseerd in permanente make-up en zij doet werk als dermatografiste, het medisch tatoeëren van de huid. Suzanne doet naast haar schoonheidsspecialistewerk de lichtflits- en laserbehandelingen voor ontharing en tattoo removal.

Team l'Extrémiste Beauty

Yasmin

Ik ben Yasmin Belderok, afkomstig uit Nijmegen en ik hou me al jaren dagelijks bezig met cosmetische tatoeages. Ik zet verschillende eyeliners en wenkbrauwen, lipcontouren of zelfs full lips vanuit mijn eigen bedrijf Inkredible Cosmetics. Mijn bijzondere specialisatie is medische tatoeage. Door verschillende trainingen, masterclasses en bijscholingen te volgen zorg ik ervoor dat ik constant up-to-date blijft met de nieuwste technieken en kleurencombinaties. Ik heb stage mogen lopen bij het Radboud UMC in Nijmegen voor tepelhofreconstructie-tatoeages. Ik richt me puur en alleen op cosmetisch en medisch tatoeëren. Ik ben sinds een klein jaartje werkzaam bij L’Extrémiste Beauty op de donderdag.

Ian

Twintig jaar geleden heb ik tattoostudio L’Extrémiste opgericht. In onze, inmiddels meer dan vijf jaar bestaande, beautysalon heb ik vijf jaar ervaring met tatoeages laseren. Ik ben wat meer op de achtergrond getreden maar ben nog wel werkzaam voor de laserbehandelingen en ik steun Suzanne en Yasmin achter de schermen. L’Extremiste Beauty is voor mij een mooi verlengde van mijn oorspronkelijke core business tatoeëren omdat permanente make-up en medisch tatoeëren weer extra ‘tattoo’ disciplines is die we kunnen aanbieden. Een allround plaatje waar ik heel blij mee ben.

Suzanne

Salon L’Extrémiste Beauty is zes jaar geleden gestart. We zijn destijds gestart met tattoo removal met laser en IPL lichtontharing. Om het geheel fundament te geven ben ik schoonheidsspecialiste geworden en inmiddels geschoold in laser en IPL voor ontharingstechnieken. De laserbehandeling pas ik toe voor tattoo removal en ik onthaar met een lichtflitsapparaat, ook wel het IPL ontharen genaamd. Eerder deed ik dit deeltijd naast mijn werk als secretaresse, tegenwoordig ben ik met veel plezier alleen nog bezig voor de salon en de tattoostudio.